Tis - 8 Juni, 2021 10:13
Det verkar eventuellt som att våra utskick om lösenord och verifieringsmejl till de med e-postadress hos hotmail hamnar i deras spamfolder. Ta en titt där ni som saknar eventuella mejl från fotbolltipset.

//Anders
Lör - 5 Juni, 2021 19:54
Eftersom så många har haft problem med funktionen att man bara har fem försök på sig att logga in innan man blir avstängd i 24 timmar så har jag tagit bort detta. Vid eventuella fortsatta problem med inloggning så ta kontakt med mig på info@fotbolltipset.se.

Sen har vi gjort några förtydliganden på några av extrafrågorna. Det handlar om att vissa av frågorna gäller under full tid, eventuell förlängning men inte straffsparksläggningar. Gå in på tipset och titta så ser ni vilka frågor det gäller.
Fram tills för en stund sen så är vi nu 98 tippare. Räkna med att detta kommer att öka.

//Anders Rundkvist
 
Tis - 1 Juni, 2021 3:17
Vi har sett några som anmält sig flera gånger med olika e-postadresser. Förmodligen för att man kanske vill göra fler än ett tips. Detta behövs inte. Med en inloggning kan du göra hur många tips du vill och alla kommer du komma åt via sidan "Mina tips" när du är inloggad. På samma sida ser du även om tipset du gjort är betalt eller inte. Detta markeras med en röd eller grön bock. Vi gör detta manuellt så det kan ta en stund efter du betalat innan detta syns.
Mån - 31 Maj, 2021 17:19
Ett år försenat är det nu äntligen dags för EM igen och naturligtvis är vårt tips tillbaka. Som vanligt ska du tippa alla matcher i gruppspelet och sen vilka lag som går vidare till slutspelet. Kryddat med några extrafrågor så har du tipset där.

Du kan även i år tippa online. Observera dock att du måste skapa ett nytt konto eftersom de gamla från VM-tipset inte finns kvar. När du sen skapat ett konto måste du verifiera det genom en länk du får skickad till din e-postadress du uppger vid din anmälan.
Efter detta är gjort kan du sen fylla i en eller flera tipsrader.

Precis som tidigare år är det 5 priser. Hur mycket det blir på varje beror på hur många som deltar. Men som vanligt går alla insatser tillbaka till er tippare. Insatsen per tips i år är 350 kr.

Nytt från i år är att sidan är mobilanpassad till stora delar. Du kan nu fylla i din tipsrad från telefonen om du så vill.
Vi har även en gästbok där man kan göra inlägg eller ställa en fråga om tipset. Använd den gärna.

Men nu kör vi. Lycka till!

Anders och Benke
Top


VM i Qatar börjar om


Tippade europamästare
 Frankrike 68 st


 England 21 st


 Belgien 20 st


 Tyskland 13 st


 Portugal 10 st


 Italien 8 st


 Holland 4 st


 Spanien 3 st


 Danmark 2 st


 Kroatien 1 st


Topp fem tippare
Placering Namn Poäng
1. Tomas Turesson 116
2. Joel Arnoldsson 111
2. Christian Groth 111
2. Magnus Medelberg 111
2. Mattias Wickberg 111
Besöksstatistik
» 1 Online
» 3 Idag
» 2 Igår
» 56 Vecka
» 102 Månad
» 2549 År
» 14342 Total
Record: 853 (2021-07-18)